Get Barcelona Design - Cadira JN

JN chair

Disseny de Joan Molins i Tura

55x55x85h cm

Cadira abatible inspirada en el racionalisme dels anys 20, d’estructura de fusta massissa 100% natural de roure o noguera amb opció de coixins per al seient i respatller.

Més que un disseny és una manera de seure. Les dimensions de la cadira aporten una sensació de territorialitat que, combinada amb l’abatibilitat del seient/respatller, donen un confort i espai que contribueix al desenvolupament de la vida privada.

La història de JN és correlativa al seu nom. Aquest neix de la inicial de Joan, nom de l’avi i dissenyador del silló, Joan A. Cusí; que coincideix amb el nom del dissenyador que, l’any 2011, es va inspirar en el silló Cusí per a concebre la cadira.

Els objectius de JN són: atènyer un alt valor ergonòmic i de comoditat i crear un espai, un lloc, un territori per a l’usuari.

La cadira JN és, dins les estructures tradicionals, la més ergonòmica perquè, a més de l’angle del seient.

La cadira JN és, dins les estructures tradicionals, la més ergonòmica perquè, a més de l’angle del seient, incorpora un moviment lliscant del seient i el respatller que la fa abatible.

La cadira JN és una cadira còmoda; no d’una comoditat tova o flonja ans al contrari, una comoditat pensada en la llarga durada. És una cadira ampla que respecta les mesures estàndards d’alçada de seient a fi d’acoblar-se a les alçades usuals de les taules.

És una cadira pròpia per a dinars o sopars llargs, per a converses també perllongades. Però també és una cadira per a exteriors protegits, galeries i tribunes. És pensada per a fer feines de creació, d'elaboració d'estudis, amb l’ús de l'ordinador al davant. La cadira, en ésser pesant, no en facilita el desplaçament habitual i, d’altra banda, fomenta la concentració.

El seient de la cadira pot lliscar sense límit o amb limitació gràcies a què té dues posicions a fixar a conveniència per l’usuari i assegurar-ne la sensació psicològica de no caure.

Més que un disseny és una manera de seure. Les dimensions de la cadira aporten una sensació de territorialitat que, combinada amb l’abatibilitat del seient/respatller, donen un confort i espai que contribueix al desenvolupament de la vida privada.

Estructura de fusta massissa 100% natural de roure o noguera, envernissada a l’aigua.

Coixins pel seient i respatller formats per un interior d’escuma HR d’alta densitat i d’unes fundes extraïbles en 2 acabats:

Tèxtil: Funda extraïble d’alta resistència al desgast tot mantenint la seva qualitat estètica amb el pas del temps en 2 acabats:

  • DAS 05: color beix format per 50% polipropilè, 31% polièster i 19% cotó
  • DROM 12: color gris format per 75% polièster i 25% polipropilè

Cuir: Funda extraïble d’alta resistència al desgast tot mantenint la seva qualitat estètica amb el pas del temps de cuir de primera flor, “sèrie 900 Fusion d’Antic Cuir”, en 2 colors:

  • 927: color xocolata
  • 913: color beix
Roure

A fi d’adaptar-se a les exigències del teu projecte, la cadira JN es pot personalitzar en els seus acabats de fustes i vernissos.

En tenir un sistema independent els coixins de l’estructura, aquests els podem personalitzar, ja sigui amb els acabats estandarditzats comentats anteriorment, o, amb teles especials que s’adeqüin al teu projecte.

La cadira JN incorpora com a complements, uns tacs de feltre per a les potes.

En tractar-se d’una cadira d’estructura de fusta massissa 100% natural, es garanteixen els no moviments de la mateixa fusta, fora dels casos d’exposició a canvis extrems de temperatura.

L’envernissat a l’aigua té una durabilitat de 10 anys sempre i quan no se’n faci un ús sever.

Els coixins del seient i respatller són desenfundables i, per tant, es poden rentar en sec.

Hi ha una garantia mínima de 2 anys per la qual, fora de danys produïts per cops, es repararà l’estructura de manera gratuïta.