Get Barcelona Design - Butaca Petita TRANSIT

TRÀNSIT

60,5x60x95h cm

Butaca petita abatible inspirada en l’estil racionalista dins el moviment “Arts and Crafts” dels anys 20 del segle XX. D’estructura de fusta massissa 100% natural de roure o noguera amb coixins per a seient i respatller. TRÀNSIT és com la cadira i la butaca, bàsicament un lloc. Un lloc especialment per a viure la vida privada.

Es va encarregar a un taller la fabricació de la butaca Cusí amb uns dibuixos i unes indicacions verbals prou definides; la gran sorpresa va ésser que el resultat, tot i no tenir res a veure amb la butaca encarregada, va agradar.

TRÀNSIT és una peça intermèdia entre una butaca i una cadira de gran comoditat i ergonomia, gràcies al sistema abatible que incorpora.

La butaca petita TRÀNSIT és especialment adient per a espais de repòs interior com sales d’estar, de lectura, zones d’espera o per a exteriors resguardats com porxos o galeries.

En ésser els coixins independents de l’estructura de fusta poden ésser fàcilment substituïts per altres tipus de roba o de pell, tot podent amb això crear diferents decoracions només amb un canvi de funda.

TRÀNSIT és com la cadira i la butaca, bàsicament un lloc. Un lloc especialment per a viure la vida privada.

Estructura abatible de fusta massissa 100% natural de roure o noguera envernissada a l’aigua.

Coixins pel seient i respatller formats per un interior d’escuma HR d’alta densitat i d’unes fundes extraïbles en 2 acabats:

Tèxtil: Funda extraïble d’alta resistència al desgast tot mantenint la seva qualitat estètica amb el pas del temps en 2 acabats:

  • DAS 05: color beix format per 50% polipropilè, 31% polièster i 19% cotó
  • DROM 12: color gris format per 75% polièster i 25% polipropilè

Cuir: Funda extraïble d’alta resistència al desgast tot mantenint la seva qualitat estètica amb el pas del temps de cuir de primera flor, “sèrie 900 Fusion d’Antic Cuir”, en 2 colors:

  • 927: color xocolata
  • 913: color beix
Roure

A fi d’adaptar-se a les exigències del teu projecte, la butaca petita TRÀNSIT es pot personalitzar en els seus acabats de fustes i vernissos.

En tenir un sistema independent els coixins de l’estructura, aquests els podem personalitzar, ja sigui amb els acabats estandarditzats comentats anteriorment, o amb teles especials que s’adeqüin al teu projecte.

La butaca petita TRÀNSIT incorpora com a complements uns tacs de feltre per a les potes

En tractar-se d’una butaca petita d’estructura de fusta massissa 100% natural, se’n garanteixen els no moviments, fora dels casos d’exposició a canvis extrems de temperatura.

L’envernissat a l’aigua té una durabilitat de 10 anys sempre i quan no se’n faci un ús sever.

Els coixins del seient i respatller són desenfundables i, per tant, es poden rentar en sec.

Hi ha una garantia mínima de 2 anys per la qual, fora de danys produïts per cops, es repararà l’estructura de manera gratuïta.