Get Barcelona Design - Safata SINGLE TRAY

SINGLE TRAY

Disseny de Joan Molins i Tura i Salvador Vidal

54x40x6h cm (plegada)
54x40x22,5h cm (desplegada)

Safata amb potes desplegables inspirada en l’austeritat del disseny japonès. Fusta massissa 100% natural de roure o noguera.

Amb la SINGLE TRAY pot viure’s la recepció de calma, la captació d’un instant dilatat en el temps, la immobilitat dinàmica del punt de connexió, ja que, per definició, les safates apareixen, es mouen i desapareixen com a servidors d’enllaços; però en ésser de fusta natural fa que el moment de connexió faci veure el punt d’immobilitat, a l’ensems que fa sentir la calidesa d’aqueix moment.

S’ha aconseguit allò que es pretenia: primer, una safata que convidés a tocar-la, que, en ésser de fusta, comuniqués naturalesa, un lligam amb la terra i que això fos un contrast amb la seva funció de volatilitat i mobilitat. En segon lloc que la seva configuració transmetés una densitat de repòs, una calma profunda, un equilibri articulat, una eloqüència d’abstenció; que la seva presència produís un instant de temps dilatat, un temps disfrutat, que es copsés un moviment immòbil

La Safata SINGLE TRAY, neix com a resultat d’una cerca per part de l’editor com a consumidor, d’una safata amb un disseny atractiu que satisfés la funcionalitat de l’objecte.

L’objectiu de SINGLE era fer una safata ampla per tal d’encabir tot allò que es pretén transportar, amb funcionalitat i disseny. Un cop feta es va experimentar que no cobria molts usos imposats per la vida actual. La versió SINGLE TRAY incorpora unes potes desplegables permetent-ne l’ús en llocs no previstos de suport com són els sofà, el llit, etc.

Tot fent ús dels pronoms destaquem:

  • Jo: La SINGLE és per a l’autoservei; per a la satisfacció d’autoservir-te l’esmorzar, el dinar o el sopar en un sol lloc sense trasllats innecessaris. Amb la SINGLE TRAY també per col•locar-hi l’ordinador, quaderns, llibres, llibretes, notes, etc., al sofà o a llit per a treballar-hi.
  • Tu: ¿Quin és l’impacte que la teva parella et porti l’esmorzar al llit?. En tot cas, per a això, cal una safata. Talment com quan ets malalt. La parella o la persona per la qual tens cura necessita una safata prou àmplia amb suport.
    Aquestes funcions les compleix, amb les seves potes desplegables, la SINGLE TRAY.
  • Nosaltres, vosaltres o ells: l’hospitalitat de dur el cafè o el té, amb joc complet en llocs pocs habituals que requereixen un suport.

Amb la SINGLE TRAY pot viure’s la recepció de calma, la captació d’un instant dilatat en el temps, la immobilitat dinàmica del punt de connexió, ja que, per definició, les safates apareixen, es mouen i desapareixen com a servidors d’enllaços; però en ésser de fusta natural fa que el moment de connexió faci veure el punt d’immobilitat, a l’ensems que fa sentir la calidesa d’aqueix moment.

S’ha aconseguit allò que es pretenia: primer, una safata que convidés a tocar-la, que, en ésser de fusta, comuniqués naturalesa, un lligam amb la terra i que això fos un contrast amb la seva funció de volatilitat i mobilitat.

En segon lloc que la seva configuració transmetés una densitat de repòs, una calma profunda, un equilibri articulat, una eloqüència d’abstenció; que la seva presència produís un instant de temps dilatat, un temps disfrutat, que es copsés un moviment immòbil.

Fusta massissa 100% natural de roure o noguera envernissada a l’aigua.
acabado

A fi d’adaptar-se a les exigències del teu projecte, les safates SINGLE es poden personalitzar en els seus acabats de fustes i vernissos.

En tractar-se d’una safata de fusta massissa 100% natural, se’n garanteix la manca de deformació, llevat dels casos d’exposició a canvis extrems de temperatura.

L’envernissat a l’aigua té una durabilitat de 10 anys sempre i quan no se’n faci un ús sever.

Hi ha una garantia mínima de 2 anys per la qual, fora de danys produïts per cops, es repararà l’estructura de manera gratuïta.