Get Barcelona Design - Safata SINGLE

SINGLE

Disseny de Joan Molins i Tura

54x40x6h cm

Safata reversible inspirada en l’austeritat del disseny japonès. Fusta massissa 100% natural de roure o noguera.

SINGLE pot viure’s, com a experiència, la recepció de calma, la captació d’un instant dilatat en el temps, un punt de connexió: la immobilitat dinàmica, ja que, per definició, les safates apareixen, es mouen i desapareixen com a servidors de les connexions, però en ésser de fusta natural fa que el moment de connexió faci veure el punt d’immobilitat i arrelament. S’ha aconseguit allò que es pretenia: primer, una safata que convidés a tocar-la, que, en ésser de fusta, comuniqués naturalesa, un lligam amb la terra i que això fos un contrast amb la seva funció de volatilitat i mobilitat.

En segon lloc que la seva configuració transmetés una densitat de repòs, una calma profunda, un equilibri articulat, una eloqüència d’abstenció; que la seva presència produís un instant de temps dilatat, un temps disfrutat.

La Safata SINGLE, neix com a resultat d’una cerca per part de l’editor, com a consumidor, d’una safata amb un disseny atractiu que satisfés la funcionalitat efectiva de l’objecte.

L’objectiu de SINGLE era fer una safata ampla per tal d’encabir-hi tot allò que es pretén transportar, amb funcionalitat i disseny. La versió SINGLE és reversible, fet que permet ajustar-la millor als diferents usos o ocasions.

D’acord amb la gama següent de pronoms, en destaquem:

  • Jo: “Single” pensada per a l’autoservei; per a la satisfacció d’autoservir-te l’esmorzar, el dinar o el sopar en un sol lloc sense trasllats innecessaris.
  • Tu: ¿Quin és l’impacte que la teva parella et porti l’esmorzar al llit?. En tot cas, per a això, li caldrà una safata. Talment com quan ets malalt. La parella o la persona per la qual tens cura necessita una safata prou àmplia com la SINGLE.
  • Nosaltres, vosaltres o ells: l’hospitalitat de dur el cafè o el té, amb joc complet.

SINGLE pot viure’s, com a experiència, la recepció de calma, la captació d’un instant dilatat en el temps, un punt de connexió: la immobilitat dinàmica, ja que, per definició, les safates apareixen, es mouen i desapareixen com a servidors de les connexions, però en ésser de fusta natural fa que el moment de connexió faci veure el punt d’immobilitat i arrelament.

S’ha aconseguit allò que es pretenia: primer, una safata que convidés a tocar-la, que, en ésser de fusta, comuniqués naturalesa, un lligam amb la terra i que això fos un contrast amb la seva funció de volatilitat i mobilitat.

En segon lloc que la seva configuració transmetés una densitat de repòs, una calma profunda, un equilibri articulat, una eloqüència d’abstenció; que la seva presència produís un instant de temps dilatat, un temps disfrutat.

Fusta massissa 100% natural de roure o noguera, envernissada a l’aigua.
acabado

A fi d’adaptar-se a les exigències del teu projecte, les safates SINGLE es poden personalitzar en els seus acabats de fustes i vernissos.

En tractar-se d’una safata de fusta massissa 100% natural, se’n garanteix la manca de deformació, llevat dels casos d’exposició a canvis extrems de temperatura.

L’envernissat a l’aigua té una durabilitat de 10 anys sempre i quan no se’n faci un ús sever.

Hi ha una garantia mínima de 2 anys per la qual, fora de danys produïts per cops, es repararà l’estructura de manera gratuïta.